Andere talen:

Waarom een website laten maken?

In de afgelopen jaren heb ik al veel websites gemaakt voor veel verschillende bedrijven. Wat me opviel is dat veel klanten eigenlijk wel een website willen, maar niet weten wat daar de echte voordelen van zijn. Maar laten we eerlijk zijn: alles waar u geld aan uitgeeft, moet uiteindelijk iets opleveren toch? Stelt u zich dan ook de vraag:

Wat gaat uw nieuwe website u opleveren?

Nieuwe klanten
Natuurlijk is dit het eerste waar u aan denkt. En terecht. Als uw website goed vindbaar is in de zoekmachines en binnen 4 seconden de juiste indruk achterlaat op uw doelgroep, dan gaat uw website zeker nieuwe klanten opleveren.
Minder werk
Huh? Ik hoor het u denken... minder werk? Ja: minder werk. Als uw nieuwe website meer nieuwe klanten oplevert, heeft u meteen ook meer werk aan het onderhouden van contacten, het beantwoorden van vragen en andere administratieve bijkomstigheden. Een groot deel van dat werk kunt u uw nieuwe website laten doen.
Bezoekers leren u kennen
Via uw website kunt u niet alleen uw producten promoten. U kunt uw bezoekers laten kennismaken met uw bedrijf en ervoor zorgen dat ze de juiste indrukken krijgen.

Maar een nieuwe website is toch duur en brengt toch veel extra kosten met zich mee?

Dat kan. U kunt een nieuwe website helemaal vanuit het niets op maat laten programmeren voor veel geld. En u wilt natuurlijk een dynamische website en dat kost daarna dan ook veel geld omdat de website steeds gewijzigd moet worden.

Nou, dat hoeft dus niet!

Omdat DogMa Design voor u een website bouwt op basis van een bestaande CMS - zoals bijvoorbeeld Wordpress - kunnen de kosten voor het bouwen van de website flink omlaag. Bovendien is het voor u na oplevering van de website makkelijk om zelf wijzigingen aan te brengen, zodat u achteraf niet extra veel kosten hoeft te maken.