Prijzen

Wij hanteren voor het opmaken van jouw website een basisprijs en voor alle extra’s wordt een extra bedrag gerekend.

Hieronder vind je een overzicht van alle bedragen.

Heb je hier niet voldoende aan? Dan maken wij je website natuurlijk graag op maat! Daarvoor kun je een offerte opvragen.

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele kosten voor premiumversies van de gebruikte plugins.

Onderhoud

Geen tijd of kennis om zelf je WordPress te backuppen en updaten?

Geen probleem! Je kunt bij ons een onderhoudsabonnement afsluiten.

WordPress

Wij installeren voor jou een basis WordPress website met een lay-out die aan jouw wensen voldoet. Daarnaast implementeren we uiteraard jouw menustructuur en kopiëren we jouw teksten naar de betreffende pagina’s.

Waar nodig adviseren we je over de menustructuur en de inhoud van je website, maar we schrijven geen teksten voor je. Dat moet je zelf (laten) doen.

Extra mogelijkheden

Heb je nog nooit met WordPress gewerkt? Geen probleem!

Wij leveren je een handleiding voor de basisprincipes, zodat je zelfstandig aan de slag kunt met je nieuwe website. Natuurlijk kun je bij ons altijd nog terecht voor vragen als je er zelf niet uit komt.

In de basis handleiding wordt alleen uitgelegd hoe WordPress werkt. Maar misschien heb jij op jouw website wel extra plugins laten installeren. Hoe kom je er dan achter hoe die werken?

Wij kunnen voor jou ook een handleiding op maat maken. De kosten daarvoor hangen natuurlijk af van de tijd die we daarin moeten steken.

Een SSL certificaat wordt doorgaans geïnstalleerd door je hostingprovider, maar dan moet je WordPress daar nog wel op afgestemd worden.

Hiervoor wordt een plugin geïnstalleerd op je website.

Hoe groter de afbeeldingen zijn die je naar je website upload, hoe langer het duurt voor je website op het scherm van je bezoeker zichtbaar is.

Daarom is het belangrijk dat je voor het uploaden je foto’s al verkleint.

Ben je daar niet zo handig in? Geen probleem! Door het installeren van een plugin regelt WordPress dit automatisch voor jou.

Als mensen via jouw website contact met je opnemen, dan is het voor jou misschien handig om alvast over extra informatie te beschikken. Je wilt bijvoorbeeld weten of mensen bij jouw bedrijf in de buurt wonen, hoe oud ze zijn, of ze alleen informatie willen of meteen de kosten willen weten, enzovoorts.

Of je wilt dat mensen meteen alle informatie in het formulier invullen die jij nodig hebt om een offerte op te maken.

Het is dan natuurlijk heel handig dat ze een vooraf vastgesteld formulier invullen. Jij krijgt dan vervolgens een mail met alle ingevulde gegevens.

Wil jij mensen de mogelijkheid bieden om de op jouw website gepubliceerde teksten meteen te delen via social media of whatsapp? Dan kunnen wij voor jou de gewenste buttons installeren.

Verstuur jij al nieuwsbrieven via Mailchimp? Dan is het natuurlijk handig dat mensen zich via jouw website kunnen opgeven voor de nieuwsbrief en hun gegevens ook meteen in Mailchimp belanden. Waarom zou je dat allemaal met de hand willen overzetten?

Wil jij je nieuwsbrieven volledig via jouw website laten verlopen? Dat kan! Wij installeren en configureren voor jou een nieuwsbrief plugin en we zorgen ervoor dat de nieuwsbrief die verzonden wordt qua layout past bij jouw website.

Natuurlijk wil jij dat jouw website wordt gevonden door de zoekmachines. Dat is een heel dynamisch proces. Dit proces begint bij een zoekwoordenanalyse en het schrijven van goede teksten.

Heb je geen geld om dat aan een professional over te laten, maar wil je toch ondersteuning? Dan installeren wij voor jou de Yoast SEO plugin. Deze plugin helpt je met het schrijven van landingspagina’s.

Ben je benieuwd naar het aantal bezoekers op je website, maar heb je geen behoefte aan uitgebreide en ingewikkelde grafieken en tabellen? Dat kan!

Wij installeren voor jou een plugin waarmee je kunt zien hoeveel mensen je website hebben bezocht.

Natuurlijk wil jij graag weten hoeveel bezoekers je website heeft gehad in de afgelopen tijd. Je wilt doelen kunnen stellen en kunnen kijken of je website die doelen ook heeft behaald. Kortom je wilt alle mogelijkheden van Google Analytics integreren in je website. Dat kan!

Wij installeren en configureren voor jou een Google Analytics plugin.

Wil jij een webwinkel op je website die gemakkelijk te bedienen is? Volledige controle over je webwinkel en ingebouwde betaal*- en verzendmogelijkheden? Dan is Woocommerce zeker een plugin voor jou!

Wij installeren en configureren voor jou je webwinkel.

 

*voor iDeal en facturen per e-mail zijn extra plugins nodig. Maak een afspraak voor een vrijblijvende bespreking, zodat we een offerte op maat voor je kunnen maken.

Hebben jullie een vereniging? Dan is het heel makkelijk om je ledenadministratie in WordPress bij te houden. Mensen kunnen via je website een formulier invullen om lid te worden en hun gegevens staan dan meteen in je systeem.

Wij installeren en configureren een plugin voor de ledenadministratie en maken het formulier voor je klaar.

Organiseren jullie veel evenementen, cursussen of workshops? Dan is het handig dat mensen op je website een agenda kunnen zien, zich kunnen inschrijven en eventueel weer kunnen uitschrijven.

Wij installeren en configureren een evenementenregistratie plugin.

Weet je niet zeker of het je allemaal wel alleen gaat lukken of wil je om welke reden dan ook onze hulp kunnen inroepen, maar niet het volle uurtarief betalen? Dan kun je vooraf onderhoud inkopen tegen een gereduceerd tarief.

Weet je niet zeker of het je allemaal wel alleen gaat lukken of wil je om welke reden dan ook onze hulp kunnen inroepen, maar niet het volle uurtarief betalen? Dan kun je vooraf onderhoud inkopen tegen een gereduceerd tarief.

Weet je niet zeker of het je allemaal wel alleen gaat lukken of wil je om welke reden dan ook onze hulp kunnen inroepen, maar niet het volle uurtarief betalen? Dan kun je vooraf onderhoud inkopen tegen een gereduceerd tarief.

Het kan zo zijn dat jij bijzondere wensen hebt voor jouw website, die niet met de bovenstaande extra’s kunnen worden ingevuld. Natuurlijk willen wij je dan ook graag van dienst zijn.

Neem gerust contact op voor meer informatie!