Andere talen:

Rianne Temmen-Geluk van DogMa DesignOver DogMa Design

Hallo! Mijn naam is Rianne Temmen-Geluk en meer dan 20 jaar geleden ben ik me gaan bezighouden met het bouwen van websites. Destijds was het internet nog maar net beschikbaar voor particulieren en werden alle websites gebouwd in html.

Inmiddels is er heel veel veranderd, met name het internet als basis voor het verzamelen van allerlei informatie. Het is ook bijna ondenkbaar dat je als ondernemer, vereniging, stichting, enzovoorts, geen website hebt.

Waarom ben ik DogMa Design begonnen?

Mijn moeder had destijds een eigen viswinkel en wilde ook graag een website met de mogelijkheid voor mensen om met de feestdagen hun bestelling digitaal door te geven. De bedragen die haar geoffreerd werden door diverse bedrijven rezen de pan uit!

Als je geld uitgeeft voor je bedrijf, moeten die kosten uiteindelijk ook weer kunnen worden terugverdiend. Voor kleine ondernemers is het gewoonweg niet mogelijk duizenden euro’s uit te geven. Het duurt ze jaren en jaren voordat het is terugverdiend en dan is hun website alweer zwaar verouderd.

Ook andere kleine zelfstandigen in ons netwerk kampten met hetzelfde probleem.

Uiteindelijk heb ik besloten om te starten met DogMa Design. DogMa Design werd op 1 januari 2005 officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

En nu?

Inmiddels bestaat DogMa Design ruim 10 jaar en heb ik al heel wat websites naar tevredenheid opgeleverd. Zit die van u daar binnenkort ook bij?