Chat met DogMa Design

Chat met DogMa Design

Vanaf nu is het ook mogelijk om live te chatten met een van onze medewerkers. Of als we er even niet zijn, dan kunt u een bericht achterlaten!

Laat uw muisaanwijzer over het oranje chatbolletje onderin het scherm gaan en u kunt aan de slag!

chat met DogMa Design

WordPress app: vanaf je smartphone je website bijwerken

WordPress app: vanaf je smartphone je website bijwerken

Vanaf je smartphone kun je van alles en nog wat met je social media doen. Met je website ook, maar dat is niet altijd even handig op zo’n klein scherm.

Daarom is er de WordPress app!

Als je een WordPress gebaseerde website hebt, dan kun je via deze app heel gemakkelijk van alles en nog wat met je website doen:

Lees verder om erachter te komen wat je met deze WordPress app allemaal kan doen…

Websites voor blinden en slechtzienden

Websites voor blinden en slechtzienden

Websites voor blinden?

Ik had eerlijk gezegd tot voor kort nooit stil gestaan bij het feit dat blinden en slechtzienden ook gewoon op internet zaten. Gewoon nooit aan gedacht. Dat gaat vaak zo. Als je niemand kent met een beperking, denk je er helemaal niet over na.

Maar een paar dagen geleden werd ik gebeld door iemand uit Lepelstraat. Hij heeft een visuele beperking, of zoals hij het liever noemt: een visuele uitdaging.

Via de Nextdoor app had hij een link naar onze website gevonden en deze “bekeken”.

Hoe bekijkt iemand met een visuele uitdaging dan een website?

Waarom wordt mijn website gehackt?

Waarom wordt mijn website gehackt?

Veel mensen denken dat zij niet het risico lopen dat hun website wordt gehackt. Ze vragen zich af: “Waarom wordt mijn website gehackt?” En terecht: waarom zou iemand immers de website van de lokale bakker, fietsenwinkel of groenteboer hacken? Die gedachte is natuurlijk begrijpelijk. Toch klopt die gedachtegang niet helemaal.

Lees hier hoe het zit.

Wat is SSL?

Wat is SSL?

Wat is SSL en waarom zou u het op uw website moeten gebruiken? SSL is een beveiligingsprotocol. Door het installeren van een certificaat wordt een beveiligde verbinding tot stand gebracht tussen uw website en de bezoekers van uw website. Het certificaat wordt geïnstalleerd op de server waarop uw website is geplaatst bij het webhostingbedrijf. Daarnaast moet aan uw website worden verteld dat deze gebruik moet maken van de beveiligde verbinding. Dat doen we door het in de website te programmeren. Uw bezoekers hoeven zelf helemaal geen actie te ondernemen.

Waarom zou ik SSL willen gebruiken?

Zelf je eigen champignons kweken

Zelf je eigen champignons kweken

Ik wist niet dat je dat thuis kon doen: je eigen champignons kweken. Maar het kan dus wel. Daar kwam ik achter toen Frank en Rian Govers contact opnamen voor het bouwen van een website. Frank kweekt al jaren oesterzwammen en is sinds 2015 ook het avontuur begonnen om champignonpotten te gaan maken, zodat mensen thuis hun eigen champignons kunnen gaan kweken. Zo blijft het leuk om websites te maken voor (kleinere) bedrijven, want ook ik leer iedere keer weer veel bij!

Ben je benieuwd hoe de website geworden is? Neem gerust een kijkje!

De foto op de voorzijde van de website is gemaakt door Tonny Presser voor een artikel in BN/deStem.

Nieuwe website Marjola Girls

Nieuwe website Marjola Girls

Damesvoetbal vereniging Marjola Girls uit Lepelstraat heeft in dit nieuwe seizoen een nieuw team en een nieuw tenue, dus daar hoorde ook een vernieuwde website bij.

Eerst hebben we een overleg gehad met de dames en hebben zij opgegeven welke punten zij belangrijk vinden en hoe zij graag wilden dat hun website eruit zou gaan zien. Vervolgens hebben we de website gebouwd in een testomgeving en na goedkeuring van de dames is de website opgeleverd.

Lees hier hoe de dames verslagen van hun wedstrijden op de website en Facebook posten.